Sidste frist for indberetning til skat

Årsopgørelsen – Skat.dk

Periode. Indberetningsfrist. Genindberetning af afviste indberetninger ; Års-ultimo. 20. januar i året efter indkomstårets udløb. Senest 14 dage efter levering …

Denne side er din adgang til skat.dk

2. Tidsfrister – Skat.dk

Frist for at rette i årsopgørelsen. 1. juli 2023. Frist for at udfylde oplysningsskema. 3. juli 2023. Frist for indbetaling af restskat uden procenttillæg.

Denne side er din adgang til skat.dk

Årsopgørelsen 2022 – hvornår sker hvad? – Skat.dk

Indberetningsperiode. Indberetningsfrist. Sidste frist for rettelse inden første årsopgørelse. Sidste frist for elektronisk indberetning af rettelser.

Se tidsplanen for årsopgørelsen. Hvornår din årsopgørelse er klar, hvornår der er oplysningsfrist, og hvornår du får penge tilbage i skat.

8. Tidsfrister – Skat.dk

Restskat: 31. december er sidste frist for frivillig indbetaling af forventet restskat for 2022, hvor der ikke beregnes nogen former for renter eller tillæg.

Denne side er din adgang til skat.dk

Skattekalender 2022 – SkatteInform

Hold øje med vigtige datoer i SkatteInforms Skattekalender

27. apr. 2022 — Fører de nye oplysninger til, at borgerne skal have overskydende skat retur, vil beløbet normalt blive sat ind på Nemkonto i løbet af 12 …

Skattekalenderen 2022 giver dig et overblik over vigtige dater for indberetning og angivelse til SKAT. Skattekalender giver dig de vigtigste datoer.

Skattestyrelsen: Sidste frist for at ændre årsopgørelsen er 1. maj

Skattestyrelsen: Sidste frist for at ændre årsopgørelsen er 1. maj | Skattestyrelsen

21. dec. 2022 — Sidste frist for indberetning af det udvidede oplysningsskema. 3. juli 2023: Sidste frist for indbetaling af restskat uden procenttillæg. Vær …

En lynintro til din selvangivelse for 2022 – Inforevision

Årsopgørelsen er en oversigt over din skat for sidste år. Den kigger bagud og viser, hvad du har haft af indkomst og fradrag og betalt i skat.

Du skal selv opgøre antallet af arbejdsdage og indberette befordringsfradraget, når du udfylder oplysningsskemaet (selvangivelsen) for 2022.

Få svar på dine spørgsmål om årsopgørelsen og kvalificer …

Få svar på dine spørgsmål om årsopgørelsen og kvalificer dine indberetninger

2. jan. 2023 — Fristen for indberetning og godkendelse af skatteoplysninger for 2022 … Det er alene afkast fra frie midler man skal indberette til Skat.

Her kan du se svar på de mest almindelige spørgsmål om årsopgørelsen. Hvilke oplysninger skal du indberette?

Årsopgørelse for investorer 2022 – Invested.dk

(Udvidelse af årsopgørelsesordningen, indberetning af udbytter m.v.) … Betales den yderligere skat efter den frist, der er nævnt i stk.

Forslag til Lov om ændring af skattekontrolloven …

Retsinformation

Retsinformation.dk er indgangen til det fælles statslige retsinformationssystem, der giver adgang til alle gældende love, bekendtgørelser og cirkulærer m.v. Der er også adgang til Folketingets dokumenter og beretninger fra Folketingets Ombudsmand.

Keywords: sidste frist for indberetning til skat