Sim kort 2g

2g simkort til markedets laveste pris – Helt uden binding

Mangler du et 2G/3G SIM-kort til din alarm, GPS-tracker eller til styring af din varmepumpe? Vi tilbyder markedets billigeste løsning!

Søger du et 2g simkort? Måske til tyverialarmen, varmepumpen eller noget tredje? SIM Supply har udviklet 2g simkort specifikt til GSM-udstyr. Vi har ingen bindingsperioder, og tilbyder markedets laveste priser.

SIM-kort til andre enheder (varmepumpe, overvågning etc.)

SIM-kortene har både 2G, 3G og 4G kontakt, så her behøver du blot være sikker på at udstyret faktisk virker på de danske frekvenser, og til de traditionelle …

Det er ikke længere kun mobiltelefonen, der skal have SIM-kort. Bliv klogere på, hvad du skal overveje, når du skal have SIM-kort i en anden type enhed.

Smart SIM – dit IoT SIM kort til udstyr – YouSee

29 kr./md · Automatisk betaling · Roaming inkluderet · Online forbrugsoversigt · SIM-kort uden kode · Virker på 2G, 3G og 4G.

sms abonnement til udstyr – Greentel

Greentel simkort » Simkort til dit udstyr fra 19 kr./md.

Få et Greentel simkort med SMS abonnement til din tyverialarm, GPS tracker eller varmepumpe fra 19 … Simkortet virker i 2G udstyr og der er ingen binding.

Simkort til dit SMS udstyr fra 19 kr./md. · Kom hurtigt og nemt igang · Ingen pinkode på simkortet · Ingen binding. Hos Greentel får du stor fleksibilitet og mange muligheder med dit abonnement.

Simkort til varmepumpe • 2G • Ingen binding & hurtig levering

Simkort til din varmpumpe fra kun 19 kr./md. Med simkortet kan du nemt tænde og slukke for din varmepumpe, styre varmen på afstand og få status på forbrug.

nemSIM – Danmarks billigste M2M simkort til udstyr

Sig farvel til dyre simkort abonnementer med DK’s billigste M2M simkort til udstyr. Fast lav pris – fra 20kr/md. 2G/3G/4G. Ingen binding. Hele EU inkl.

Sig farvel til dyre simkort abonnementer med DK’s billigste M2M simkort til udstyr. Fast lav pris – fra 20kr/md. 2G/3G/4G. Ingen binding. Hele EU inkl.

Simkort – Oister (Inkl. 50,- taletid) – SpyDK

SpyDK | Oister Simkort inkl. Taletid → Prismatch og Dag-til-Dag Levering

Vi kan ikke garantere for at simkortet virker i andre enheder! Bemærkning: Oister understøtter officielt ikke 2G men Oister samarbejder med TDC som understøtter …

Køb et Oister simkort ink. 50 kr. taletid. Alt i spionudstyr og skjulte kameraer. Fri Fragt fra 700 kr. · Hurtig og diskret levering · Prismatch

Billigste sim-kort til alarm, GPS-tracker, varmepumpe og IoT

16. mar. 2021 — Med sim-kort til alarm, GPS-tracker, varmepumpe eller et andet IoT-produkt, … Virker på 2G, 3G og 4G i hele verden (andre takster gælder)

Med sim-kort til alarm, GPS-tracker, varmepumpe eller et andet IoT-produkt, så er der altid kontakt til det – her er den billigste løsning.

1G, 2G, 3G, 4G og 5G? Forvirret? Vi Guider dig! – avXperten

1G, 2G, 3G, 4G og 5G? Forvirret? Vi Guider dig!

Det kan også være, at man har en lidt ældre smartphone, som er udstyret med et 3G-SIM-kort og derfor kun kan tilgå 3G-netværket. Det fleste med en smartphone i …

SIM kort 2G/3G/4G M2M – Lockon

SIM kort 2G/3G/4G M2M – Lockon

Keywords: sim kort 2g