Gør kantinen grønnere med en mosvæg

Kantinen på mange arbejdspladser er ikke altid lige hyggelig og inspirerende at holde sine pauser i. Men det kan der hurtigt gøres noget ved. Det er nemlig muligt at gøre en kantine grønnere med en mosvæg. 

Det er en fantastisk måde at tilføje naturlig skønhed til kantinen og samtidigt forbedre miljøet på arbejdspladsen. Herunder får du gode råd til, hvordan du kan implementere en mos væg i din virksomheds kantine.

Kontakt en forhandler af mosvægge

Du bør først og fremmest tage kontakt til et firma, som forhandler mosvægge. Sammen med dette firma kan du planlægge placeringen og designet af mosvæggen i kantinen. Overvej størrelsen, formen og udseendet af væggen samt hvilke slags mos, der skal bruges. Der findes nemlig blandt andet disse typer mos:

  • Fladmos
  • Provence-mos – også kendt som Provencalsk mos
  • Præserveret mos
  • Pudemos – også kaldet for Ball moss
  • Rensdyrmos – også kendt som Lichen eller rensdyrlav

Installer belysning

I forbindelse med at der kommer en mosvæg i din virksomheds kantine, bør du overveje belysningen omkring mosvæggen. Det er i hvert fald en god idé at snakke med fagfolk om, hvilken belysning en mosvæg kræver. 

Det kan være, at noget mos har brug for mere lys end en anden type mos. Det er under alle omstændigheder vigtigt, at din mosvæg får tilstrækkeligt med lys for at fremhæve dens skønhed og sikre, at planterne får det nødvendige lys.

Skab en passende baggrund

Husk også at kigge nærmere på væggen bag mosvæggen, hvis den ikke fylder det hele. Mosvæggen bliver kun flottere af at have en passende baggrund, der kan fremhæve dens skønhed og skabe en smuk ramme omkring den.